Autoriseret kloakmester
i Nakskov

Kontakt os i dag

Kloakarbejde og strømpeforing i Nakskov 

Svend Sørensens Eftf. udfører alle opgaver inden for kloakarbejde i Nakskov og omegn. Skal kloakken fejlsøges, renoveres eller vedligeholdes, er du garanteret at få din opgave veludført, når du kontakter os. Vi er en autoriseret kloakmestervirksomhed, og det er din garanti for at opgaven bliver udført korrekt og efter alle love og regler. 

Kloakarbejde

Velfungerende kloakker er vandets vej væk fra gaden og din bolig, og derfor skal det glide gnidningsfrit. Det gør det desværre ikke altid, men så er hjælpen nær. Med over 25 år i branchen har Svend Sørensen Eftf. stor erfaring i alt kloakarbejde. Vi tilbyder både vores services til private og erhverv, så har du brug en autoriseret kloakmester, kan du med fordel kontakte Svend Sørensens Eftf.

TV-inspektion Nakskov

Vi tilbyder bl.a. følgende:

  • Tilslutning af kloak, dræning af tilstoppede installationer og kloakseparering af regnvand og spildevand
  • Fejlsøgning ved TV-inspektion, reparation af kloakbrud
  • Renovering, opgravning af ledninger og højtryksspuling
  • Rottesikring ved rottespærre
  • Højvandssikring ved højvandslukke og pumpebrønd
Kloakrør

Strømpeforing

Hos Svend Sørensens Eftf. udfører vi også strømpeforing, der også kaldes partline. Hvis din kloakledning, faldstamme eller dit afløb er slidt med revner eller huller, så kan strømpeforing være en sikker, effektiv og økonomisk løsning uden omfattende gener. Strømpeforing er en teknik til at renovere defekte kloakker og kloakledninger uden opgravning. Normalt er det ved kloakrenovation nødvendigt at lukke for vandet i en længere periode, og derudover skal fortov, gulv og/eller græsarealer omkring den defekte kloak graves op. Det er heldigvis ikke tilfældet ved strømpeforing, hvorfor det er en fordelagtig teknik.


Ved strømpeforing fører vi en polyesterstrømpe ind i det defekte kloakrør. Strømpen imprægneres med polyester, epoxy eller silikat og hærdes på kort tid. På den måde ligger strømpen nu som et nyt rør indeni det defekte rør. Strømpeforingen har en lang levetid og god holdbarhed, og det er derfor en af de foretrukne teknikker til at reparere og understøtte din kloak.