Jord- og betonarbejde

i Nakskov

Kontakt os i dag

Jord- og betonarbejde i Nakskov

Har du brug for professionelle hænder til gravearbejde, jordflytning eller støbning af fundament, er Svend Sørensens Eftf. de rette at kontakte. Vi udfører med stor erfaring alle opgaver inden for jord- og betonarbejde for både private og erhvervs- og boligbyggeri.

Gravearbejde og flytning af jord

Gravearbejde og jordflytning

Hvis du har behov for effektiv hjælp til gravearbejde, der måske kræver større maskiner og dygtige maskinførere, eller har du brug for at få flyttet en større mængde jord, kan Svend Sørensens Eftf. tilbyde sine services til både de store og små opgaver. Vi sørger for korrekt håndtering og bortskaffelse af forurenet jord og overskudsjord, udgravninger, gravearbejde for vandforsyning med mere.

 

Vi udfører alle typer jordarbejde i Nakskov og omegn, så kontakt os endelig med din specifikke graveopgave.

Udgravning og støbning af fundament

Udgravning og støbning af fundament

Hos Svend Sørensens Eftf. ved vi, at et godt fundament er grobund for godt byggeri. Derfor kan du roligt hyre os til din opgave, hvad end den handler om at få gravet ud til fundament til et hus eller et større boligbyggeri, eller du skal have kompetent hjælp til at få understøbt sokkel eller ny kælder.

Kvalitetsarbejde udføres

Godt håndværk og høj kvalitet

Når du hyrer Svend Sørensens Eftf. er du garanteret veludførte opgaver af kompetente fagfolk. Medarbejderne har mange års erfaring med jord- og betonarbejde, og det er din sikkerhed for godt byggeri. Inden arbejdet påbegyndes sikrer vi os, at du har fået den nødvendige og grundige rådgivning, så vi sammen kan træffe en god beslutning om udførelsen af opgaven.

Medlem af Byg Garanti

Medlem af Byg Garanti

Vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan, for at undgå og udbedre eventuelle fejl. Men som en ekstra sikkerhed, er Svend Sørensen Eftf.  medlem af Byg Garanti, der hjælper private forbrugere, hvis der skulle opstå fejl eller mangler ved det arbejde, som en byggevirksomhed har udført. Det er din ekstra garanti for at få dækket eventuelle fejl og mangler op til ti år efter endt arbejde.

Medlem af Byg Garanti