Anlægs- og belægningsarbejde i Nakskov

Kontakt os i dag

Anlægsarbejde og belægningsarbejde i Naksov

Svend Sørensens Eftf. tilbyder også hjælp til både anlægs- og belægningsarbejde. Vi træder for eksempel til, når du som privatperson eller virksomhed har brug for beskæring, stabilisering af jord eller belægning af fliser - langt de fleste anlægsopgaver kan holdet bag Svend Sørensens Eftf. tilbyde hjælp med!

Alle former for anlægsarbejde udføres

Anlægsarbejde

Anlægsarbejde er kort fortalt byggearbejde, der foregår i eller på jorden. Det spænder altså vidt, og vi kan derfor med stor sikkerhed hjælpe med lige netop din opgave. Vores ydelser dækker både de større og de små opgaver, så har du behov for at få omrokeret et større areal, stabiliseret skråninger eller noget helt tredje, skal du endelig kontakte Svend Sørensens Eftf.

Alle former for belægningsarbejde udføres

Belægningsarbejde

Vi ved alt om, hvilke belægninger der passer til hvilke formål, så når du har en belægningsopgave, skal du ikke tøve med at hive fat i Svend Sørensens Eftf. Vi udfører både større og mindre belægningsopgaver, så hvad end du har brug for at få lagt fliser i indkørslen, grus på havestien, eller en større belægning på for eksempel en parkeringsplads, kan vi udføre din opgave. En veludført belægningsopgave resulterer i et flot udseende og en lang levetid.

Du er garanteret professionel rådgivning

Professionel rådgivning

Det kan være en stor beslutning at få anlagt ny terrasse eller få lagt ny belægning i indkørslen. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, står vores erfarne team klar til at rådgive dig, så den løsning, du vælger, på bedste vis opfylder dine ønsker og behov.

Svend Sørensens Eftf. ApS består af et professionelt og erfarent team med mange års erfaring

Erfarent team

Svend Sørensens Eftf. har et erfarent hold af medarbejdere, der er klar til at udføre dine anlægs- og belægningsopgaver. Vi benytter os af maskiner, produkter og materialer af høj kvalitet, så vi sikrer os det bedste resultat på din opgave. Om du har brug for hænder til en større eller mindre opgave, så er du sikker på, at vores medarbejdere udfører opgaven kompetent og effektivt.